Artikelen

Voor binnen

De Vries Groen Beleven levert en onderhoudt ook uw interieurbeplanting. Wij onderscheiden ons door voor ieder bedrijf, school, of leefruimte een creatieve, functionele en aantrekkelijke groene aankleding te verzorgen.

Functioneel? Jazeker, diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat de luchtzuiverende werking van planten een positief effect heeft op prestaties van werknemers en scholieren. Planten hebben de genetische eigenschap CO2 en andere schadelijke stoffen af te breken. Tevens zorgen zij voor geluidsreductie, produceren zij zuurstof en verbeteren zij de luchtvochtigheid. Door een gezonder binnenklimaat gaan prestaties omhoog en het ziekteverzuim omlaag. En stukken voordeliger en gezelliger dan diverse dure mechanische ingrepen.

Met deze groene oplossingen creëert u een prettige, huiselijke sfeer in uw werkruimte, kantine, lokaal, of wachtruimte. De mogelijkheden met groen zijn nagenoeg onbeperkt!

Van plantenarrangementen op de werktafel tot grote groene blikvangers of zelfs complete mobiele plantenwanden, niets is ons te gek. 

 

Ook voor het aanleggen, ontwerpen, aanpassen en onderhouden van uw tuin of balkon bent u bij ons aan het goede adres. Klik hier om te zien hoe wij u buiten groen kunnen laten beleven..

Recente binnen projecten

Afspraak Maken

Heeft u een vraag, wilt u meer info of een afspraak maken?

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.